Sök
Startsida
Nyckelhålet - Gör om, Gör rätt!

Nyckelhålet - Gör om, Gör rätt - Artikelindex

Om webplatsen

Den här websidan är ett komplement till vår Facebook-sida "Nyckelhålet - Gör om, Gör rätt!"

Syftet med webplatsen är att hålla ett uppdaterat och sökbart artikel- och receptregister över de inlägg vi gör på Facebook.
Nyckelorden har valts med omsorg, så att resultaten från sökningarna ska bli så bra som möjligt (det funkar ex. inte att söka efter 'ägg' och hoppas på att få alla recept som innehåller ägg, däremot kan resultatet innehålla relevanta artiklar om ägg, eller något speciellt recept där huvudingrediensen består av ägg).

Sökrutan finner du längst till höger i menyraden.

Alla inlägg

Till att börja med har vi inte så extremt många artiklar/recept att länka till, och medans antalet är hanterbart kommer du kunna välja alternativet "Alla inlägg" i menyn i överkanten. Då listan börjar bli för lång, och när menyn kanske behöver ett nytt alternativ, kommer "Alla inlägg" tas bort därifrån.

Artiklar

Artiklar som inte är recept. Kan vara att vi uppmärksammat produkter som av någon anledning fått en nyckelhålsmärkning, konstiga kostråd, butiksspaningar och annat intressant.

Recept (mat)

Recept på maträtter

Recept (bakning)

Recept på nyttiga bakverk

Recept (övriga)

Förrätter och efterrätter

Ingredienser

En sammanställning över "konstiga" ingredienser vi använder i våra recept. Lite information om vad dessa är för något, och vars man kan lyckas hitta dom i affären (dessa finns i de flesta butiker, men är som för oss lika "osynliga" som mjöl och socker).